آموزش تصویری تکثیر کاج از طریق دانه
دنیای گیاهان : کاج ها همیشه سرسبز هستند و معمولا برای مکان هایی که رسیدگی کمتری از نظر آب و سایر عناصر داشته باشند ، مورد استفاده قرار می گیرند .درخت کاج ، مقاومت بالایی دارد . در ایامی مانند کریسمس و جشن سال نو میلادی نیز این درختان زیبا ، بسیار طرفدار دارند و با تزئینات گوناگون ، بسیار زیباتر می شوند و نماد کریسمس هستند . در این مطلب ، به شما آموزش میدهیم که چگونه ، به سهولت می توانید این درخت زیبا را از طریق دانه تکثیر کرده و در گلدان ، باغچه و یا بصورت بونسای ، از زیبایی کاج بهره ببرید .
نحوه تکثیر درخت کاج ، از طریق دانه کاج
در فصل پائیز ، میوه های درخت کاج را بچینید و دانه های کاج را از میانه هر قسمت باز شده میوه ، که البته باید این قسمتها خیلی کم باز باشند را خارج کنید .
دانه های خارج شده را در کناری بگذارید تا خشک شوند .
دانه ها را دسته بندی کنید تا از نوع آنها اطلاع داشته باشید و در محیطی خنک قرار دهید .
در ظرف کوچکی ، مقداری خاک نرم بریزید و سپس بذر را روی خاک قرار دهید و حدود نیم سانتی متر ، روی آن را خاک بریزید .
اگر میزان خاک ، از 5 میلیمتر بیشتر شود ، جوانه ها از بین می روند .
سطح خاک را آبیاری کنید تا جوانه ها رشد کنند .
ظرف را در محیطی سایه و دارای تهویه هوای مناسب قرار دهید .
پس از رشد جوانه ها و حدود 10 تا 15 سانتی متر شدن جوانه ها ، هر جوانه ، آماده انتقال به گلدان بزرگتر است .
جوانه ها را به گلدان بزرگتر انتقال دهید تا رشد آنها بهتر شود .
هنگامی که چند شاخه دیگر ، روی جوانه نمایان شد و ساقه ضخیم تر شد ، می توانید به باغچه و یا گلدانی بزرگتر انتقال دهید .
هفته ای دو مرتبه آبیاری ، کافی است .