آموزش تهیه چند نوع سم به روش سنتی برای دفع آفات گیاهان

تاریخ : 1399.06.08
نویسنده : modiriat
نظرات : 0

 

 

دنیای گیاهان : معمولا برای دفع آفات در باغ ها و باغچه ها ، از سموم شیمیایی استفاده می شود . این سموم ، در بسیاری موارد ، موجب نابودی گیاه ، بصورت تدریجی خواهند شد . میتوان با استفاده از برگ محصولات موجود در باغ و باغچه ، اقدام به دفع آفات نمود . البته توجه کنید که گیاهان نیز حساسیت های خاص خودشان را دارند و به همین علت ، توصیه می کنیم حتما سمومی که در ادامه آنها را ذکر کرده ایم را در مقادیر کم تهیه کنید و فقط روی قسمت کوچکی از هر گیاه استفاده کنید . ممکن است سموم تهیه شده ، برای گیاه شما مناسب نباشد . ولی با صبر و حوصله ، سم تهیه شده را برای قسمت های کوچک از چند گیاه استفاده کنید و معمولا در هفته دو تا سه مرتبه ، تا زمان نابودی حشره ، می توانید از این سموم روی گیاه استفاده کنید و تا یک تا دو هفته ، اگر حشره نابود نشد ، یا گیاه شما تغییر حالت داد ، از سم استفاده نکنید و بعد از یک هفته استراحت دادن ، از روش دیگری برای تهیه سم استفاده کنید .

 

آموزش ساخت سموم طبیعی برای آفات گیاهان

جوشانده برگ و دانه ورباسکوم ار تیره میمون خاصیت حشره کشی دارد و برای سمپاشی علیه شته در سبزیجات و گیاهان زینتی کارایی دارد .

 

استفاده از محلول 10% شیر تازه گاو در کنترل و پیشگیری از بیماری قارچی سفیدک سطحی به ویژه در گلخانه ها (بخصوص خیار) موثر است .

 

برگ تازه گوجه فرنگی در حشره کشی کاربرد دارد . اگر این برگ بامحلول کربنات سدیم ترکیب شود حشره کش کارآمدی است .

 

 

چنانچه برگ گردو را در آب بجوشانیم ترکیب حاصله دافع مورچه ها و زنبورهاست (مالیدن این ترکیب روی پوست در نزدیک شدن بدون دردسر به کندوها کمک میکند ) حتی از خروج کرمهای داخل خاک به سطح ممانعت میکند .

 

محلول 1 در 1000 توتون در دفع حشرات مکنده موثر است .

 

دود ناشی ازسوزاندن بومادران ، سیاه دانه ، گل بابونه ، برگ غار ، ثمرغار ، پنج انگشت ، راز عطرها ، پونه ، درمنه ، باریچه ، بیخ سوسن ، سکبینه ، چوب انار و ساقه های نازک انار از بین برنده حشرات است .

 

بخور بومادران ، اکالیپتوس و سیاه دانه دافع حشرات است .

 

دود ناشی از سوزاندن گل آفتابگردان حشرات ، موش و حتی قورباقه را فراری میدهد .

 

پشه و مگس از گل آفتابگردان فراری هستند .

 

پوست و برگ چنار خاصیت سوسک کشی دارد .

 

سیر دافع شپشک مخصوصا در انبارهای مواد غذایی است .

 

برای کشتن موش از ترکیب عسل + خریق سیاه از تیره آلاله + قاووت استفاده کنید . 

 

اسانس افسنطین ، اکالیپتوس ( مخصوصا شپش ) و گیاه آنغوزه دافع حشرات است .

 

در خوزستان به همراه بسته های خرما شاخه های نعناع را برای فراری دادن حشرات قرار میدهند ، استخودوس ، آنغوزه ، گلپر ، بابو نه ، زوفا ( برای پروانه سفید کلم ) ، شمعدانی ، پونه ، برگ و میوه اسفند ،بالنگ ، علف گربه ، اکلیل کوهی و دارچین خاصیت دفع حشرات مشاهده شده است .

 

با قراردادن چند عدد میخک داخل پوست پرتقال و گذاشتن آن داخل کمد لباسها ، بید فراری میشود ... پوست ترنج هم همین خاصیت را دارد .

 

جوشانده برگ و سرشاخه خرزهره در کشتن کنه ، موریانه ، ساس و کرمهای باغچه و مگسهای خاکی موثر است .

 

بخار کافور در دفع حشرات و برخی جانوران ریز موثر است .

 

تجربه نشان داده است باغاتی که در آنها مرغ و خروس نگهداری میشود در خصوص شیوع برخی از آفات مصون هستند .

 

پوست پرتقال را داخل یه ظرف اب جوش بریزید بگذارید 24 ساعت بماند . بعد از صافی عبور دهید و چند قطره مایع دستشویی اضافه کنید و روی گیاه مورد نظر اسپری کنید .                 

دسته بندی :  مقالات آموزشی

نظر دهید :

نام شما : *
ایمیل شما :*
نظر شما :*
کد امنیتی : *
عکس خوانده نمی شود

بالا